10. Kongres HDORL - program, prezentacije, smještaj

Pogledajte konačni PROGRAM 10. KONGRESA HDORL

PROGRAM 10. KONGRESA HDORL

PROGRAM 10. KONGRESA

Jubilarni, 10. kongres obilježit će potpuno nova, zanimljivija i korisnija koncepcija. Umjesto dosadašnjih glavnih tema, znanstveni i stručni dio kongresa organiziran je u sklopu osam okruglih stolova u kojima će biti zastupljene važne teme iz svih područja naše struke. Moderatori i panelisti bit će vodeći stručnjaci iz Hrvatske i gosti iz inozemstva, koji će, uz prikaze slučajeva iz kliničke svakodnevice, osigurati zanimljivu raspravu.
U programu kongresa očekujemo i brojna usmena predavanja i postere. Autori najboljih postera imat će priliku svoje radove prikazati u službenom programu kao kratka usmena predavanja.
Na ovom kongresu ponovno organiziramo zanimljive pretkongresne instrukcijske („hands on“) tečajeve u kojima ćete moći aktivno sudjelovati uz prethodnu prijavu. Prijavite se što prije jer je broj sudionika za tečajeve ograničen.

Godišnja skupština

Redovna Godišnja skupština, koja će se održati za vrijeme kongresa, ujedno je i izborna. Birat ćemo novo rukovodstvo Društva za naredne četiri godine. Da biste mogli birati i biti izabrani, morate biti punopravni član Hrvatskog društva za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata. Napominjem da za punopravno članstvo u Društvu moraju biti plaćene godišnje članarine za Hrvatski liječnički zbor i za Hrvatsko društvo za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata.
U privitku Vam šaljemo uplatnice za članarinu. Na internetskoj stranici Društva moći ćete provjeriti svoj članski status.

 

UPUTE ZA PREZENTACIJE

Službeni jezici kongresa: hrvatski i engleski, bez prevođenja
Trajanje usmenog izlaganja: 7 minuta
Prezentacije
Multimedijska računalna prezentacija (power-point). Prezentacije treba snimiti i predati na USB-u, najmanje 30 minuta prije početka sekcije. Osobna prijenosna računala nisu prihvatljiva.
Posteri će biti izloženi u prostoru održavanja kongresa. U istom prostoru održat će se i rasprava uz postere po konačnom programu. Maksimalna veličina postera jest 70x100 cm.
U dogovoru sa Znanstvenim odborom organizator zadržava pravo svrstavanja radova u usmena izlaganja ili postere.
 

SMJEŠTAJ

Početak kongresa je vrlo blizu. Preporučujemo Vam da na vrijeme rezervirate smještaj preko naše internetske stranice (www.hdorl.net), odnosno agencije B.T.M. Media (info@btmmedia.hr) koja je osigurala pogodne cijene za sve sudionike skupa na bazi polupansiona u hotelima Solaris.
Potrudit ćemo se da osim po znanstvenom i stručnom dijelu programa, vrijeme provedeno u Šibeniku upamtite i po ugodnom druženju.
Radujemo se susretu s Vama.
 

Predsjednik
Hrvatskog društva za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata
 
Prof. dr. Mirko Ivkić
 
 
 
UPLATNICA ZA ČLANSTVO
 
 
PRETKONGRESNI TEČAJEVI I RADIONICE
 
 
REZERVACIJA SMJEŠTAJA
 

Kategorije: kongres, hdorl

Ključne riječi: kongres, šibenik, svibanj, 2017, hrvatsko društvo za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata

OSA dječje dobi - DIJAGNOSTIKA I TERAPIJA

PROGRAM TEČAJA

PROGRAM TEČAJA

 

 

3rd International Course  - 

O S A dječje dobi –  DIJAGNOSTIKA I TERAPIJA

Kontakt adresa Hrvatskog društva za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata

Klinika za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata

KBC Zagreb

Za Hrvatsko društvo za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata

Kišpatićeva 12, 10000, Zagreb, Hrvatska 

info@hdorl.net


Korisni linkovi:

www.ncbi.nlm.nih.gov
www.mzss.hr
hlz.mef.hr
www.hlk.hr
www.hls.hr
www.hzzo-net.hr
www.eufos-vienna2007.org
www.ifossaopaulo2009.com
www.ifosworld.org
www.entnet.org